Ο Καραμάνος ανέλαβε τον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Γιώργος Καραμάνος μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του “ασπρόμαυρου” Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή.

Ο Γιώργος Καραμάνος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με δυο συνεργάτες του, έχει οριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει το τμήμα και στο πλαίσιο αυτό, έγινε ραντεβού με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε πως την δεδομένη χρονική στιγμή και με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν μπορεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ τις απαιτήσεις του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας.»

Λίγη ώρα μετά, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε από την πλευρά του ανακοίνωση αναφορικά με το παραπάνω γεγονός, όπου σημείωσε:

«Ο ΠΑΟΚ, ενημερώνει ότι την Τρίτη 18 Ιουνίου στα γραφεία του σωματείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου κ. Αθανασίου Κατσαρή, του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και του υποψηφίου επενδυτή κ. Γεώργιου Καραμάνου και των συνεργατών του.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε θετική διάθεση συνεργασίας των δύο πλευρών και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες οικονομικές και νομικές ενέργειες, η ολοκλήρωση των οποίων θα αποτελέσει πρόκριμα για την τελική συμφωνία για την ανάληψη του managment της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ