Ο Ολυμπιακός δίπλα στους πληγέντες Βόλου και Καρδίτσας

Ανθρωπιστική βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη σε Βόλο και Καρδίτσα.

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία το δράμα που βιώνουν οι κάτοικοι του Βόλου και της Καρδίτσας απ’ τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε στο πέρασμά της η καλοκαιρία «Daniel».

Μπροστά σ’ αυτή την τρομερά δύσκολη κατάσταση η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδειξε εκ νέου το κοινωνικό της πρόσωπο και στέκεται εμπράκτως στο πλευρό των πληγέντων. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη έστειλαν δύο αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας στην Καρδίτσα και στον Βόλο, που έχουν δοκιμαστεί μαζί με περιοχές της Λάρισας, τις τελευταίες ημέρες.

Στον Βόλο έφτασαν δύο νταλίκες με 30.000 φιάλες νερού 1,5 λίτρου, ενώ για την Καρδίτσα έφυγαν νταλίκες με 25.000 φιάλες νερού επίσης 1,5 λίτρου, όπως και κούτες με ξηρά τροφή, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους ανθρώπους.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι δίπλα σε όλους όσοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών στη χώρα μας.

Σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.

  • Στο Βόλο έφτασαν ήδη εχθές δύο νταλίκες με 30.000 φιάλες νερού 1,5 λίτρου.
  • Για την Καρδίτσα έφυγαν εχθές νταλίκες με 25.000 φιάλες νερού επίσης 1,5 λίτρου, όπως και κούτες με ξηρά τροφή, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους ανθρώπους.

Κουράγιο σε όλους, είμαστε κοντά σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ