Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε το νέο του όνομα για την Α2 και το Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό στην ΕΟΚ το νέο όνομα της ομάδας που θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία, αλλά και στο κύπελλο Ελλάδος.

Με το όνομα «Ολυμπιακός Β’ – Αναπτυξιακή ομάδα» θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός στην Α2, αλλά και στο κύπελλο Ελλάδος, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που απέστειλε στην ΕΟΚ.

Με επίσημο πλέον τρόπο, οι «Πειραιώτες» ζήτησαν από την ομοσπονδία να κινήσει όλες τις ενέργειες για την ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και φορέων σχετικά με τη χρήση του νέου διακριτικού τίτλου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ