Οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για την εφετινή σεζόν ο Ολυμπιακός προχώρησε στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα.

Ο Παναγιώτης Μπαντούνας, υπεύθυνος της διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να «πάρουν θέση στην κερκίδα», όπως είναι το νέο σλόγκαν ευχαριστώντας τους για την στήριξή μέχρι τώρα.

Οι τιμές διατηρούνται χαμηλές, όπως παραμένει σε αυτή και η βοήθεια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Αυτές κυμαίνονται από 60 ευρώ (στις Θύρες 3, 4, 5, 6 και 7) έως και 2400 ευρώ για τα VVIP. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας της σεζόν που ολοκληρώθηκε θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης από αύριο μέχρι και τις 5 Ιουνίου ενώ στις 10 Ιουνίου αρχίζει η περίοδος αγοράς για τους νέους.

 

Αναλυτικά:

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ