Ολυμπιακός: Στο θρόνο του για 48η φορά!

Ο Ολυμπιακός είναι για 48η φορά στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου! Το τρόπαιο του πρωταθλητή στον ουρανό του Πειραιά!

Το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδας σήκωσε ο Ολυμπιακός στον Πειραϊκό ουρανό!

Αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη με 4-2, ακολούθησε η φιέστα και η απονομή του πρωταθλήματος. Τεσσαρακοστό όγδοο πρωτάθλημα επί συνόλου 89 διοργανώσεων. Στη χρονιά που ο Ολυμπιακός κλείνει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας.

Ήδη πριν από την έναρξη του αγώνα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αρχικά αντιπροσωπεία των αθλητών και αθλητριών του Ερασιτέχνη, με τα τρόπαια των τίτλων που έχουν κατακτηθεί φέτος έως τώρα. Και ακολούθως, μπήκε η Κ19 του ποδοσφαιρικού τμήματος που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας και άπαντες γνώρισαν την αποθέωση.

Ύστερα από το σφύριγμα της λήξης, και ενώ τα φώτα έσβησαν, αρχικά προβλήθηκε στα μάτριξ του γηπέδου ένα βίντεο με τα γκολ του Ολυμπιακού στο εφετινό πρωτάθλημα, αλλά και στιγμές από τη φετινή περίοδο.

Ενώ στον διάδρομο που σχηματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, τοποθετήθηκαν τα προηγούμενα 47 πρωταθλήματα.

Την παρουσίαση ανέλαβε για ακόμη μια χρονιά ο Χρήστος Φερεντίνος.

Το κυρίως κομμάτι της γιορτής ξεκίνησε με μουσική υπόκρουση από τον dj, και τους οπαδούς να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, φορώντας φωτιζόμενα βραχιολάκια.

Οι παίκτες της Κ19, Πρεκατές και Τανούλης έφεραν στον αγωνιστικό χώρο τα Ευρωπαϊκά τρόπαια του 2024, που δεν γινόταν να λείπουν.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Κάτια Κοξάνογλου, με τον πρόεδρο της στοιχηματικής εταιρείας χορηγού του Ολυμπιακού, έφεραν το φετινό τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια, εισήλθε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συγκινημένος απηύθυνε το δικό του μήνυμα.

Ακολούθως, μπήκε στο γήπεδο ο προπονητής της ομάδας, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο οποίος κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Και έχει ήδη μπει στην ιστορία ως ο προπονητής που οδήγησε τον Ολυμπιακό στο πρώτο του ευρωπαϊκό. Φυσικά, η αποθέωση που γνώρισε ήταν ανεπανάληπτη.

Ο Στρατηγικός Σύμβουλος Κριστιάν Καρεμπέ, ο τεχνικός Διευθυντής Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο εκ των βοηθών προπονητή Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, και όλο το τεχνικό επιτελείο και οι άνθρωποι της ομάδας.

Ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, στο βάθρο που είχε ετοιμαστεί και παρέλαβαν τα μετάλλιά τους.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Νίκος Μπότης, Κωνσταντής Τζολάκης, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Φρανσίσκο Ορτέγκα, Τζουλιάν Μπιανκόν, Λορέντσο Πιρόλα, Νταβίντ Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Μπρούνο Ονιεμαέτσι, Μάρκο Στάμενιτς, Ζέλσον Μαρτίνς, Κρίστοφερ Βέλντε, Ντάνι Γκαρθία, Αντρέ Όρτα, Τσικίνιο, Σαντιάγκο Έσε, Λουίς Πάλμα, Αντώνης Παπακανέλλος, Χρήστος Λώλης, Χρήστος Μουζακίτης, Γιουσούφ Γιαζίτζι, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, Μπάμπης Κωστούλας.

Τελευταίος έκανε την εμφάνισή του ο αρχηγός, Παναγιώτης Ρέτσος.

Και η βραδιά (όπως και η χρονιά) έφτασε στην κορύφωσή της. Η ομάδα σήκωσε στον ουρανό του Φαλήρου το πρωτάθλημα μέσα σε αποθέωση, αλλά και τους ήχους του… συνηθισμένου “We Are The Champions” των Queen.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα και ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου και οι σχετικές αναμνηστικές φωτογραφίες. Υπό τους ήχους της “Θάλασσας του Πειραιά”, των “Παιδιών του Πειραιά” και του “Κάτω στον Πειραιά”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ