Ολυμπιακός: Τιμάει και αποσύρει τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη και θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο.7 σε ένα ξεχωριστό event τον Σεπτέμβριο στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε ν’ αποσύρει τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη, για να τιμήσει τον πρώην αρχηγό της και ως ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο του “Kill Bill”.

Η λαμπρή εκδήλωση, κατά την οποία η φανέλα του Νο 7 του Σπανούλη θα κρεμαστεί στον «ουρανό» του ΣΕΦ προγραμματίστηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«A champion is one who is remembered. A legend is one who is never forgotten.” – Matshona Dhliwayo («Πρωταθλητής είναι κάποιος που τον θυμούνται. Μύθος είναι εκείνος που δεν ξεχνιέται ποτέ).

Με ένα ξεχωριστό event στις 17/09/2023, που θα περιλαμβάνει μοναδικές και ιστορικές στιγμές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Θρύλο, Βασίλη Σπανούλη και είναι έτοιμη να σηκώσει στον «ουρανό» του ΣΕΦ τη φανέλα με το Νο7!

Μείνετε συντονισμένοι… ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ