Αίρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ ο Ολυμπιακός

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο νέος αρχιδιαιτητής κράτησε στην ΚΕΔ ως τεχνικούς συμβούλους τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη, κάτι που έφερε δυσαρέσκεια στην πλευρά του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, οι “ερυθρόλευκοι” επικαλούνται τη συμφωνία των Big 4 με τις FIFA και UEFA, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές στην ΚΕΔ και δεν θα πρέπει να εμπλέκεται κάποιος Έλληνας, σε οποιοδήποτε πόστο αίροντας έτσι την εμπιστοσύνη τους απέναντι στον Κλάτενμπεργκ.

O εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ανέφερε: «Δυστυχώς ο κ. Κλάτενμπεργκ έχει αποχωρήσει. Θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά πως η συμφωνία των Big 4 με την FIFA και την UEFA ήταν πως θα υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές στην ΚΕΔ και δεν θα εμπλέκεται κανένας Έλληνας, ούτε οι κ. Κουκουλάκης και Τριτσώνης, ούτε σαν τεχνικοί σύμβουλοι. Για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον κ. Κλάτενμπεργκ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ