Ολυμπιακοί Αγώνες: Στη 2η θέση η Βασιλεία Καραχάλιου

Σε «τροχιά» μεταλλίου παραμένει η Βασιλεία Καραχάλιου, στην 13η θέση ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και στην 21η η Κατερίνα Διβάρη

Η 24χρονη Βασιλεία Καραχάλιου βρίσκεται στη 2η θέση μετά την ολοκλήρωση των πρώτων τεσσάρων ιστιοδρομιών στην κατηγορία Laser Radial Γυναικών, που διεξάγεται στο “Enoshima Yacht Harbour”.

Η Ελληνίδα ιστιοπλόος είναι στην 2η θέση της γενικής κατάταξης με εννέα βαθμούς ποινής, καθώς τερμάτισε 6η στην 3η ιστιοδρομία και 1η στην 4η και ακολουθεί την Νορβηγίδα, Λίνε Φλεμ Χόεστ (7β.π.), ενώ έπεται η Αν Μαρί Ρίντομ από την Δανία (14 β.π.). O αγώνας είναι σε εξέλιξη και απομένουν ακόμη έξι κούρσες ενώ τα μετάλλια θα κριθούν στην «κούρσα των μεταλλίων» του Σαββάτου. Για αύριο έχουν προγραμματιστεί δύο ιστιοδρομίες.

Στην 13η θέση της γενικής κατάταξης υποχώρησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετά την ολοκλήρωση και της 6ης κατά σειρά ιστιοδρομίας των RS:X ανδρών στην Ενοσίμα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοϊας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει 50 βαθμούς ποινής, κατετάγη 5ος, 26ος και 10ος στις σημερινές ιστιοδρομίες και, όπως έχει δικαίωμα, αφαιρεί τη χειρότερη. Στις ιστιοδρομίες της πρώτης ημέρας είχε τερματίσει 8ος, 17ος και 10ος. Στη γενική κατάταξη προηγείται ο Ολλανδός Μπάντλοε με 15 βαθμούς ποινής (σήμερα τερμάτισε 1ος, 2ος και 6ος) και ακολουθεί ο Ιταλός Ματία Καμπόνι με 16 βαθμούς ποινής (8ος, 3ος, 3ος).

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες της 2η μέρας των αγώνων στην κατηγορία σκαφών RS:X γυναικών η Κατερίνα Δίβαρη που ανέβηκε δύο θέσεις στη γενική κατάταξη. Έτσι η Ελληνίδα αθλήτρια ανέβηκε στην 21η στην συνολική κατάταξη. Στην 4η ιστιοδρομία, η Δίβαρη κατετάγη 20η, όπως και στην 5η, ενώ στην 6η ήταν 23η, την οποία και αφαίρεσε, καθώς ήταν η χειρότερή της.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ