Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικού ο Απόστολος Χρήστου

O Απόστολος Χρήστου αποκλείστηκε από τον ημιτελικό των 100μ ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Απόστολου Χρήστου στα προκριματικά των 100 μέτρων ελεύθερο κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Έλληνας κολυμβητής κάλυψε την απόσταση πολύ κοντά στο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ και με επίδοση 48.50 τερμάτισε στην 18η θέση και αποκλείστηκε για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου από τον ημιτελικό του αγωνίσματος (ο Βρετανός Γουάιτλ ήταν 16ος με χρόνο 48.44).

Το πανελλήνιο ρεκόρ ανήκει στον Απόστολο από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με 48.39.

Ο Απόστολος Χρήστου ήταν πολύ γρήγορος το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουλίου και στα πρώτα 50 μέτρα είχε την 6η επίδοση με 23.05.

Στα 800 ελεύθερο αγωνίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Μάρκος. Με χρόνο 7.58.68 κατέλαβε την 26η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα δεν μπόρεσε να συμμετάσχει ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης που παρουσίασε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ