Όντετ Κάτας: “Ο Παναθηναϊκός μεγάλη ευκαιρία για μένα”

Έτοιμος για την πιο μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του είναι ο Όντετ Κάτας ο οποίος αποχαιρέτησε με ήττα τη Χάποελ και πλέον φτιάχνει βαλίτσες για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Όντετ Κάτας ολοκλήρωσε με άσχημη ήττα τις υποχρεώσεις του με τη Χάποελ και δηλώνει έτοιμος και αποφασισμένος για την μεγαλύτερη στιγμή και πρόκληση της καριέρας του.

Ο Ισραηλινός προπονητής τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της Χάποελ με την Τούρκ Τέλεκομ ,ότι ευκαιρίες για να προπονήσει κάποιος μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δίνονται μόνο μια φορά στην ζωή και στην καριέρα.

“Καταλαβαίνω πού πηγαίνω. Ξέρω την ομάδα, τη χώρα, την πόλη, τους φιλάθλους και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ γι αυτή την πρόκληση. Χρειάζεται κιόλας λίγη τύχη για να πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις, αλλά νιώθω ότι έχω τα εργαλεία για να διαχειριστώ τις καταστάσεις, χάρη σε όσα έμαθα εδώ στη Χάποελ Ιερουσαλήμ” δήλωσε αρχικά ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος προσέθεσε:

“Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα προτιμούσα τα πράγματα να γίνουν πιο ομαλά, το καλοκαίρι, για να μην πάρω αυτή την απόφαση, που δεν ήταν εύκολη για μένα. Συνειδητοποίησα όμως ότι αυτή ευκαιρία μπορεί να μην παρουσιαζόταν ξανά για μένα. Πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα στον σύλλογο”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*