Οριστικά με 14 ομάδες στη Super league

Με 14 ομάδες θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Super League (περίοδος 2019-2020).

Αυτό προέκυψε μετά την συνάντηση που είχαν σήμερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τις διοικήσεις της ΕΠΟ, της Super League και της Football League.  O κ.Βασιλειάδης παρέμεινε ανένδοτος στα όσα συμφώνησαν οι εμπλεκόμενοι φορείς στην αρχή της τρέχουσας περιόδου, μεταξύ των οποίων ήταν και η χρηματοδότηση των ομάδων της Super και της Football League, αρκεί η αναδιάρθρωση να συμβεί από την επόμενη περίοδο.

Οι διοικούντες την ΕΠΟ και τις διοργανώτριες αρχές των εθνικών πρωταθλημάτων -που ήθελαν η αναδιάρθρωση να συμβεί από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα, αποδέχθηκαν τα συμφωνηθέντα κι έτσι η νέα Super League θα διεξαχθεί με 14 ομάδες και η νέα Super League 2 με -κατά πάσα πιθανότητα- 12 ομάδες.

Αυτό σημαίνει πως από το τρέχον πρωτάθλημα, θα υποβιβασθούν απ΄ ευθείας οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 14, 15 και 16, ενώ ο 13ος θα δώσει αγώνα μπαράζ με την ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση στην Football league, την ώρα που ο πρωταθλητής της κατηγορίας, ΝΠΣ Βόλος, έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Super League.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ