Οριστική αναβολή στο Ξάνθη- Ατρόμητος

Για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό, το παιχνίδι Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται, ασχέτως αν είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (7/6, 18.45).

Τα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή της Ξάνθης οδήγησαν στην οριστική αναβολή του αγώνα και θα οριστεί εκ νέου η διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Ατρομήτου έθεσε ερωτήματα ως προς την ασφάλεια της αποστολής του και ήθελε να έχει λεπτομερή και πλήρη εικόνα της κατάστασης στην Ξάνθη, ώστε να ληφθεί μια υπεύθυνη απόφαση, η οποία θα εγγυάται την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα. Μετά από συζητήσεις με την Σούπερ λιγκ και τις υγειονομικές αρχές αποφασίστηκε η αναβολή.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Ατρόμητου δεν θα «πετάξει» αύριο Σάββατο για την Ξάνθη και θα κάνει προπόνηση στις 11 π.μ. στο «Μαζαράκη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ