Οριστικό: Επιστρέφει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το Άρης – ΑΕΚ

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με κάθε επισημότητα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Super League 1.

Στην έδρα του Άρη, στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Άρης-ΑΕΚ όπως είχε αρχικά ορίζει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30.

Κατόπιν του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των διευκρινίσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και δεδομένου ότι πλέον ισχύει γενικό lockdown σε όλη τη χώρα, είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει η απόφαση και να επιστρέψει ο αγώνας στο γήπεδο που είχε αρχικά οριστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι δυνάμει της Δ1α/Γ.Π.οικ. 69919 Κοινής Υπουργικής Απόφασης της 2-11-2020 η οποία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, η Super League χθες 4/11/2020, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και τις δύο ομάδες (διαθεσιμότητα γηπέδου, άρτια κατάσταση αγωνιστικού χώρου, χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής κ.α.), όρισε τον αγώνα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας “Αθ. Διάκος”.

Σήμερα, κατόπιν του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των διευκρινίσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και δεδομένου ότι πλέον ισχύουν κοινές προϋποθέσεις για όλα τα γήπεδα της χώρας, η Super League ενεργώντας άμεσα, ορίζει τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*