ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Να παρέμβουν στο ποδόσφαιρο UEFA/FIFA και κυβέρνηση πριν να είναι αργά για όλους”

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τις UEFA/FIFA και την κυβέρνηση σχετικά με τον διαιτητή που ορίστηκε στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Κάλεσμα στις UEFA, τη FIFA και την κυβέρνηση να παρέμβουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο απευθύνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τον ορισμό του Αζέρου διαιτητή για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί για μια ακόμα φορά UEFA/FIFA και κυβέρνηση να παρέμβουν στο ποδόσφαιρο πριν να είναι αργά για όλους.

Για μια ακόμα φορά, ορίστηκε σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου, ένας διαιτητής που δεν είναι ελίτ, είναι πρώτης κατηγορίας και από κατώτατου επιπέδου πρωτάθλημα.

Κάποιοι, ενώ το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στις φλόγες, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ορίζουν Αζέρο διαιτητή και μάλιστα τον ανακοινώνουν αργοπορημένα, νομίζοντας ότι έτσι θα μειώσουν τις αντιδράσεις.

Ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της ντροπής της ΚΕΔ/ΕΠΟ των Μάνταλου, Μπαλτάκου και Μπένετ.

Από εδώ και στο εξής η απούσα Πολιτεία και η ΕΠΟ είναι υπεύθυνες για όσα συμβούν. Σας έχουμε προειδοποιήσει δεκάδες φορές, αλλά φαίνεται η δουλικότητα στους εντολείς σας είναι πιο σημαντική για εσάς από το να φτάσουμε σε πλήρη εκτροπή. Αντί να έχετε παραιτηθεί προ καιρού, βγάζετε και ανακοινώσεις περί θεσμικότητας και νομιμότητας. Έννοιες ασύμβατες με την σημερινή ΕΠΟ και την εγκληματική οργάνωση που τη διοικεί.

Ό,τι συμβεί, θα βαραίνει αποκλειστικά τους ώμους σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ