ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας – Έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες”

Στην προτροπή να μην βρεθούν οι φίλαθλοι έξω από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στη φιέστα προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να παρακολουθήσουν την απονομή του πρωταθλήματος από την τηλεόραση και να μην βρεθούν έξω από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ελπίζοντας ωστόσο πως θα είναι η τελευταία φορά που το γήπεδο θα είναι άδειο.

Καθώς, όπως αναφέρει, μιας και η πανδημία υπάρχει ακόμη, αυτή τη στιγμή προέχει η προστασία της υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Την Τετάρτη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζει το 46ο ένδοξο Πρωτάθλημα της Ιστορίας μας!

Οι φίλαθλοί μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη λιτή εκδήλωση από τις τηλεοράσεις τους, ελπίζουμε για τελευταία φορά μακριά μας.

Όλοι μας θα θέλαμε να γιορτάσουμε σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και όλοι μας κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη των φιλάθλων μας να γιορτάσουν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Όμως έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες για να πανηγυρίσουμε μαζί!
Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ.

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ και με τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας βλέπουμε το φως της επιστροφής στη ζωή μας, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και ας σεβαστούμε τα πρωτόκολλα που υπάρχουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ