ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τη Νέα Τούμπα»

Το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο (ΕΧΣ) για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, προενέκρινε σήμερα το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σταματούν να εργάζονται για το project του νέου γηπέδου του Δικεφάλου. Η Τρίτη (02.07) ήταν μία πολύ σημαντική μέρα καθώς έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, η αρμόδια επιτροπή του Υπουργειου Περιβάλλοντος, προενέκρινε το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο του νέου γηπέδου. Η προέγκριση αφορά τον συντελεστή δόμησης, την χρήση γης και τα βασικά στοιχεί των κυκλοφοριακών και περιβαλλοντολογικών παρεμβάσεων στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να ολοκληρωθει η κατασκευή του γηπέδου. Επίσης η σημερινή ενέργεια είναι το βασικό εργαλείο προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μελέτες και να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα, διαδικασίες οι οποίες ξεκινούν άμεσα και θα ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες.

Το πρώτο λοιπόν, αλλά εξαιρετικά βασικό βήμα ολοκληρώθηκε, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το νέο γήπεδο της ομάδας.

Οι κινήσεις που γίνονται μέχρι στιγμής είναι εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και άπαντες είναι αισιόδοξοι για τις θετικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

πηγή: paokday.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ