ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Συνεργασία Τζουγανάτου με εταιρία του Μαρινάκη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποκαλύπτει την επαγγελματική σχέση του δικηγόρου, Τζουγανάτου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς υπάρχει συνεργασία με την εταιρία ΑΡΓΟΣ ΑΕ.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε και το έγγραφο.

Ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλά θα κάνει να αφήσει τους ανθρώπους που νιώθουν ότι θίγονται να απαντήσουν μόνοι τους, γιατί αλλιώς ενισχύει την εικόνα που έχει όλη η Ελλάδα ότι ενεργούν ως υπάλληλοί της.

Από αυτό εξαιρείται ο κ.Τζουγανάτος και η ανεξάρτητη γνωμοδότησή του, γιατί όπως αποδεικνύουν τα κάτωθι έγγραφα, όντως έχει επίσημη συνεργασία με την εταιρία ΑΡΓΟΣ ΑΕ του κ.Μαρινάκη.

Εμείς, τα φερέφωνα του «Ρώσου», «φιλοξενούμενου» ιδιοκτήτη, σας ενημερώνουμε ακόμη μια φορά, ότι δεν θα βρεθεί σε αυτή την περίπτωση δικαστήριο να ξεχάσει να σας δικάσει, εσάς τους μεγαλόψυχους, ενωτικούς Έλληνες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ