Πάλη: Με έξι αθλητές η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ξεκινά στη Σερβία το Παγκόσμιο Κύπελλο Ελευθέρας, Ελληνορωμαϊκής και Γυναικείας Πάλης.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί από 12 έως 18 Δεκεμβρίου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, ουσιαστικά αντικαθιστά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού, ενώ είναι η επίσημη επανέναρξη της αθλητικής δράσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, από τον Μάρτιο.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν έξι αθλητές: Στα 53κ. Γυναικών θα αγωνιστεί η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Τόκιο. Στην Ελληνορωμαϊκή θα συμμετάσχουν οι Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Ηλίας Παγκαλίδης (87κ.), Μιχάλης Ιωσηφίδης (97κ.) και Νίκος Ντούνιας (130κ.), ενώ στην Ελευθέρα θα παλέψει ο Γιώργος Πιλίδης (61κ.).

Φυσικά, άπαντες έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση μεταλλίων.

Παράλληλα, στη Σερβία θα μεταβούν και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μόησεν Παριγέι, Γιάννης Παγκαλίδης και συνοδός προπονητής Κώστας Αρκουδέας. Στους αγώνες θα παραβρεθεί και ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Λιάκος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ