Παναιτωλικός: Φιλική ήττα από τον Λεβαδειακό, στην ισοπαλία με Κηφισιά

Στην λευκή ισοπαλία με την Κηφισιά και ήττα με 0-2 επί του Λεβαδειακού.

Σε τουρνουά αγώνων 45λεπτης διάρκειας συμμετείχε ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζοντας στο Καρπενήσι Κηφισιά και Λεβαδειακό που επίσης προετοιμάζονται στο ίδιο αθλητικό κέντρο. Ο Λεβαδειακός νίκησε τον Παναιτωλικό με 0-2, ενώ με την Κηφισιά έμεινε στο 0-0.

Στην πρώτη αναμέτρηση αντιμετώπισε την Κηφισιά και ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ έχοντας ικανοποιητική εικόνα. Αγωνίστηκαν οι: Τσάβες, Γιωτόπουλος, Σιέλης, Γκαρσία, Μανρίκε, Λιάβας, Λουΐς, Μαυρίας, Σμυρλής, Βασιλείου, Αγκίρε.

Στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 0-2 η αντίπαλη ομάδα σκόραρε στο 38′ και στο 41′ με δράστες τους Άλεν Όζμπολτ και Γκούμα αντίστοιχα.

Αγωνίστηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Γαλιάτσος, Μάνος, Μλάντεν, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου, Εστεμπάν, Αποστολόπουλος, Μπελεβώνης, Χότζα (23′ Κακιώνης).

Ο Παναιτωλικός θα δώσει νέο φιλικό στο Καρπενήσι με τον Λεβαδειακό την Πέμπτη 24 Ιουλίου, αντί για την Παρασκευή που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ