Παναθηναϊκός: Διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων ο Σωτήρης Πανταλέων

Ο Σωτήρης Πανταλέων, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, θα αναλάβει χρέη διευθυντή αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πώς ο Σωτήρης Πανταλέων θα αναλάβει χρέη διευθυντή αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου.

Μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο αρχηγός του Τριφυλλιού σήμερα (14/4) θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα με την πράσινη φανέλα και από αύριο θα αρχίσει να υπηρετεί την ομάδα από άλλο πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Πανταλέων ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Διευθυντή Αγωνιστικών Τμημάτων.

Ο Σωτήρης Πανταλέων θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του από άλλο πόστο πλέον καθώς θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους να ενισχύσει τον Σύλλογο και διοικητικά.

Έπειτα από την πολυετή προσφορά του ως αθλητής αναλαμβάνει να βάλει το λιθαράκι του ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι… παντοτινός πρωταθλητής έχοντας σαν εφόδια του τη βαθιά γνώση του αθλητισμού και την αγάπη του για τον Σύλλογο”.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ