Παναθηναϊκος: Φιλική προπόνηση και απρόοπτο για Βιγιαφάνες

Για προληπτικούς λόγους αποχώρησε, από το σημερινό οικογενειακό διπλό ο Λούκα Βιγιαφάνιες, ωστόσο η κατάσταση του δεν συντρέχει λόγους ανησυχίας στον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» περιελάμβανε εσωτερικό διπλό, όπου οι παίκτες του Πογιάτος, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και αναμετρήθηκαν σε κανονικό ενενηντάλεπτο και αυτό προκειμένου να παραμείνουν σε εγρήγορση και φόρμα κατά την διάρκεια της διακοπής, εφόσον οι Εθνικές ομάδες πήραν την σκυτάλη από τα πρωταθλήματα.

Όμως, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, υπήρξε απρόοπτο με τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αλλά η κατάσταση του δεν ενέπνευσε λόγους ανησυχίας.

Επιπροσθέτως, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία περιελάβανε το πρόγραμμα του  Ιωαννίδη. Ακόμα, κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο, ενώ δεν έδωσαν το «παρών» οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Ξενόπουλος και Εμμανουηλίδης, αφού έχουν υποχρεώσεις με το ποδοσφαιρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μας.
Τέλος, όσον αφορά για τις ομάδες του φιλικού, η πράσινη ομάδα συγκροτήθηκε από τους Χατζηγιαννάκη, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτη, Χουάνκαρ, Σερπέζη, Αθανασακόπουλο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κρυπαράκο, Καρλίτος.
Την γκρι ομάδα αποτέλεσαν οι Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*