Παναθηναϊκός: Για την ανατροπή και την πρόκριση κόντρα στη Βίκινγκουρ

Με Αράο και Βαγιαννίδη στην αποστολή ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βίκινγκουρ

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βίκινγκουρ στο ΟΑΚΑ (22.00, 20/2), για τη ρεβάνς των playoffs του Conference League.

Το “Τριφύλλι” μετά την ήττα στη Φινλανδία με 2-1, καλείται να πετύχει την ανατροπή, ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι «Πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και τακτική, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Στο πρόγραμμα της ομάδας επέστρεψε ο Βαγιαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Έλληνας αμυντικός θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας, όπως και σε αυτή θα είναι ο Αράο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Γεντβάι και θεραπεία οι Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Φικάι, Μπρέγκου, Νταμπίζας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ