Με τους Γιάγκουσιτς και Ερνάντεθ στην αποστολή ο Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (21.00, 8/2), για την 20ή αγωνιστική της Super League.
Οι “Πράσινοι” ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (7/2) την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, με τον Ράφα Μπενίτεθ να περιλαμβάνει στην αποστολή και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων», Γιάγκουσιτς, παρά το γεγονός πως έχει προλάβει να κάνει μόλις μία προπόνηση πριν το clasico.
Το πρόγραμμα των παικτών του “Τριφυλλιού” ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, συνεχίστηκε με τακτική και παιχνίδι και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Στο πρόγραμμα επανήλθε ο Κώτσιρας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν (λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα), Τουμπά και Πελίστρι. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ντέσερς, Τσιριβέγια, Τζούριτσιτς και Σισοκό. Επίσης, εκτός έμεινε ο Ρενάτο Σάντσες.
Αναλυτικά η αποστολή: Λαφόν, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Κάτρης, Σιώπης, Τεττέη, Ζαρουρί, Αντίνο, Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Παντελίδης, Ερνάντεθ, Κώτσιρας, Μπόκος, Βιλένα, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος και Γιάγκουσιτς