Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε την εξόφληση στον Τζόρτζεβιτς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην πληρωμή της πρώτης από τις οκτώ δόσεις των οφειλών προς τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως της είχε ζητηθεί από την FIBA με παλαιότερη επιστολή της.

Η ομάδα του “τριφυλλιού” κατέθεσε το ποσό των 24.734 ευρώ στον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2015-16. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τον τελευταίο καιρό είχε ασκήσει πιέσεις, ώστε να του αποπληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα του από την “πράσινη” ΚΑΕ.

Μάλιστα στα γραφεία της ομάδας είχε φτάσει επιστολή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία υποχρέωνε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να εξοφλήσει τον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, δίνοντάς του όμως τη δυνατότητα να καταβάλλει το ποσό σε οκτώ ισόποσες δόσεις, προειδοποιώντας παράλληλα τους πράσινους ότι σε περίπτωση μη καταβολής έστω μίας εξ αυτών θα υπάρχουν άμεσες κυρώσεις.

Οι “πράσινοι” εναρμονίστηκαν με την επιστολή της FIBA και κατέθεσαν την πρώτη δόση στον Σέρβο προπονητή, καταθέτοντας το ποσό των 24.734 ευρώ. Απομένουν να πληρωθούν άλλες επτά ισόποσες δόσεις, ώστε να αποπληρωθούν οι οφειλές προς τον Σέρβο τεχνικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ