Πανιώνιος: Κανονικά στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής

Κανονικά στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής ο Πανιώνιος καθώς απορρίφθηκε η ένσταση της Ηλιούπολης.

Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, ύστερα από την ανάλογη πρωτόδικη απόφαση της ένστασης την οποία είχε καταθέσει κατά του Πανιωνίου για τον μεταξύ τους αγώνα.

Έτσι, η ομάδα της Νέας Σμύρνης που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ετοιμάζεται (μαζί με τους πρωταθλητές των υπόλοιπων εννέα ομίλων) να παίξει στα μπαράζ ανόδου στη (νέα) Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στο μέτρο που στρέφεται κατά του δεύτερου εφεσιβλήτου, Ιωάννη Κοντοέ.

Απορρίπτει την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ