Παρασκήνιο για να παραμείνουν 16 οι ομάδες στη Σούπερ Λιγκ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Τη στιγμή που εδώ και πάνω από μισό χρόνο η ΕΠΟ έχει αποφασίσει την αναδιάρθρωση των κατηγοριών με τη μείωση των ομάδων της Super League σε 14 και τη δημιουργία της Super League 2 με εγγυημένα έσοδα 800.000 ευρώ για τις συμμετέχουσες ομάδες, το πλάνο αυτό είναι πολύ πιθανό να πάει… περίπατο.

Υπάρχουν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ αρκετών ΠΑΕ, προκειμένου να διατηρηθούν στις 16 οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Μάλιστα λέγεται προς αυτή την κατεύθυνση οδεύει και ο ΠΑΟΚ, τον οποίο αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετές ΠΑΕ που τον στηρίζουν στις αποφάσεις του.

Όλα αυτά κι ενώ προ ημερών στο ΔΣ της Super League ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, παρουσίασε ένα σχέδιο για διεξαγωγή πρωταθλήματος με 14 ομάδες αλλά και έναν ενδιάμεσο γύρο, που θα αύξανε τους αγώνες από 26 σε 34. Το σχέδιο αυτό είχε αντιμετωπιστεί θετικότατα από τις ΠΑΕ, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα εφαρμοστεί ποτέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ