Πίκοκ-Φάρελ: «Θα είναι σπουδαίο να προκριθούμε στο Euro»

Την Πέμπτη η Βόρεια Ιρλανδία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία, σε έναν αγώνα που μπορεί να δώσει την πρόκριση στο επερχόμενο EURO και ο Πίκοκ-Φάρελ μίλησε γι αυτό το καθοριστικό παιχνίδι.

Με νίκη στο Windsor Park, η Βόρεια Ιρλανδία μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκρισή της σε δεύτερο συνεχόμενο Euro. Γι’αυτό το ενδεχόμενο μίλησε ο τερματοφύλακας της Μπέρνλι, Πίκοκ-Φάρελ, που θα υπερασπιστεί την εστία της εθνικής του ομάδας.

«Μπορεί να γίνει μια βραδιά απ’τις καλύτερες της ζωής μας, που τουλάχιστον οι μισοί δεν έχουν βιώσει, ενώ οι άλλοι μισοί την έχουν από την αναμέτρηση με την Ελλάδα. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο την Πέμπτη και προφανώς για όσα παιδιά δεν ήταν στο Euro του 2016, μαζί κι εγώ, θα είναι κάτι σπουδαίο».

«Ανυπομονούμε γι’αυτό. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο, ενώ σαφώς το ψυχολογικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο για να περάσουμε στο Euro. Στο τέλος της ημέρας, όμως, είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, και παίζουμε στην έδρα μας, κάτι που μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Προφανώς, σαν ποδοσφαιριστής κάνεις όνειρα κι εύχεσαι να είσαι εκεί. Έχουμε την ευκαιρία να το καταφέρουμε, με μια νίκη την Πέμπτη».

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο γήπεδο επιτρέπεται η είσοδο χιλίων θεατών, αλλά σε ένα μεγάλο στάδιο, η παρουσία του θα αχνοφαίνεται όμως είναι μία αρχή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ