Πέδρο Μαρτίνς: “Κάναμε καλό παιχνίδι, με ποιότητα προσωπικότητα και χαρακτήρα”

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά το διπλό του Ολυμπιακού επί του Άρη.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 0-1 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για τη νίκη και την καλή εμφάνιση: «Πραγματικά κάναμε καλό παιχνίδι, με ποιότητα προσωπικότητα και χαρακτήρα. Μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήρανε τη νίκη. Πραγματικά συγχαρητήρια».

Για την ομοιογένεια που είχε η ομάδα παρά τις αλλαγές: «Δεν έχουν παίξει, αλλά προπονούνται μαζί. Είναι πάντα έτοιμοι και το έχουμε δει. Είναι το χρέος μου να είναι όλοι έτοιμοι».

Για τους παίκτες που έμεινε ο ίδιος περισσότερο ικανοποιημένος: «Πραγματικά είμαι ικανοποιημένος από όλους. Ξεχωρίζω τον Κανέ. Είναι ένας παίκτης έτοιμος, τον οποίο μπορούμε να υπολογίζουμε για το μέλλον. Ο Αβραάμ, ο μεγάλος μας αρχηγός, έδειξε ότι ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πραγματικά συγχαρητήρια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ