Πιθανή αλλαγή έδρας στο Παναθηναϊκός- Παναιτωλικός

Πιθανό το σενάριο να γίνει σε άλλο γήπεδο, από αυτό του ΟΑΚΑ, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη έδρα ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 29/11, 15.00).

Προκειμένου να «δέσει» καλύτερα ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου, ζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να παίξουν σε άλλη έδρα την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, όπως και έγινε με την Ένωση να αγωνίζεται στη Ριζούπολη.

Το ίδιο αίτημα κατατέθηκε από την ομάδα ειδικών που έχει αναλάβει τη συντήρηση του χλοοτάπητα και προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και εξετάζεται για να την «καταπονηθεί» κι άλλο ο χλοοτάπητας, καθώς η ΑΕΚ θα παίξει τον αγώνα για τον Europa league στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, κάτι που είναι αναγκαίο και δεν μπορεί να αλλάξει.

Τρία γήπεδα έχουν πέσει στο τραπέζι και αυτά είναι της Ριζούπολης, του Περιστερίου και της Νέα Σμύρνης. Η Ριζούπολη, ως πιθανή έδρα, δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες, διότι έχει ήδη επιβαρυνθεί από πολλά και συνεχόμενα ματς της Εθνικής Ελλάδας, του Απόλλωνα Σμύρνης και της ΑΕΚ, οπότε εξετάζονται τα άλλα δύο γήπεδα.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με τα γήπεδα που είναι διαθέσιμα και πληρούν τις προδιαγραφές για VAR (Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Ριζούπολη) τότε ο αγώνας με τον Παναιτωλικό θα γίνει κανονικά στο ΟΑΚΑ.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*