Play-off: Άνετη ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ, έκανε το 1-1 η Καρδίτσα

Ο ΠΑΟΚ πάτησε την ΑΕΚ στην Πυλαία και ισοφάρισε σε 1-1, την ίδια στιγμή που η Καρδίτσα με Buzzer Beater του Δίπλαρου νικούσε τον Προμηθέα και έφερνε τη σειρά στα ίσια.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκαν τα Play-off της Basket League με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με ευκολία της ΑΕΚ και να ισοφαρίζει σε 1-1 τη σειρά, ενώ στα ίσια έφερε τη σειρά με τον Προμηθέα και η Καρδίτσα.

Συγκεκριμένα στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ ύστερα από μια μαγική εμφάνιση διέλυσε με 94-69 την ΑΕΚ και έκανε το 1-1 στην μεταξύ τους σειρά για την προημιτελική σειρά της GBL.

Η ομάδα του Καντσελιέρι σούταρε 16/31 τρίποντα. Ο Τάκερ ξεχώρισε από την Ένωση με 19 πόντους στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το Game 3 της σειράς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 27 Απριλίου στις 17:15, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου, Τηγάνης, Λουλουδιάδης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-17, 41-33, 71-51, 94-69

ΠΑΟΚ (Καντσελιέρι): Άπσον 9 (3 ριμπάουντ), Περσίδης 3 (6 ριμπάουντ), Μπάρτλεϊ 11 (2/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Ρέινολντς 17 (3/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κρούζερ 15 (2/3 τρίποντα), Χέντερσον 3, Φόρεστερ 8, Ιατρίδης, Κατσίβελης 16 (3/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Σκουλαριώτης 3, Παπαδάκης 9 (5 ριμπάουντ), Αντετοκούνμπο

ΑΕΚ BETSSON (Σάκοτα): Γκρέι 11 (1/1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ), Χαμπ 7 (1/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Νετζήπογλου 2, Γκόλντεν 3, Τάκερ 19 (2/4 τρίποντα), Σκορδίλης 1, Καράμπελας (3 ασίστ), Φλιώνης 3, Κουζμίνσκας 9 (2/4 τρίποντα), Κουζέλογλου 4, Χέιλ 10 (1/6 τρίποντα, 4 κλεψίματα)

Στο κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” η Καρδίτσα με καλάθι στη λήξη από τον Νίκο Δίπλαρο νίκησε με 75-74 του Προμηθέα Πάτρας και ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Παπανικολόπουλου βρέθηκε ακόμη και στο +16, ο Προμηθέας επέστρεψε με τον τρομερό Τζόρνταν Γουόκερ, ωστόσο ο Έλληνας γκαρντ είπε την τελευταία λέξη δίνοντας την νίκη στην Καρδίτσα και στη σειρά παράταση. Το Game 3 είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 16 Απριλίου στις 17:15.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουρσανίδης, Μαγκλογιάννης, Μαρτινάκος

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-16, 35-33, 57-43, 75-74.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Παπανικολόπουλος): Χολ 9 (1/2 τρίποντα, 8 ασίστ), Λιούις 11 (1/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Κασελάκης 16 (4/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Καμπερίδης 6 (3 ριμπάουντ), Οκόρο 6, Χόρχλερ 16 (12 ριμπάουντ), Καπετάκης, Δίπλαρος 9 (1/5 τρίποντα, 3 ασίστ), Δ. Χατζής, Κ. Χατζής, Άλεν 2, Χρηστίδης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Γούοκερ 26 (3/9 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Λούντζης 9 (1/5 τρίποντα), Σίτου 9, Βαρνάντο 16 (2/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ιβούντου 8, Μπαζίνας, Κένι Γουίλιαμς 3, Λάγιος, Καραγιαννίδης 3, Κέι Τζέι Γουίλιαμς

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ