Ποδόσφαιρο Γυναικών: Οκτώ ανανεώσεις στη Δόξα 2016

Οκτώ ανανεώσεις στη Δόξα 2016.

Στην ανανέωση της συνεργασίας με οκτώ παίκτριες ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας 2016. Ο λόγος για τις Ελένη Τζιντζόγλου, Θεοδώρα Σωμάδη, Μαρία Μπεζυρτζή, Δήμητρα Εγγονοπούλου, Ασημίνα Χατζηιωάννου, Heghine Chopikyan, Ελπίδα Πουλιούδη και Κατερίνα Πουλιούδη.

Οι ανακοινώσεις:

Η 𝘿𝙊𝙓𝘼 𝟮𝟬𝟭𝟲 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις αθλήτριες Τζιντζόγλου Ελένη και Σωμάδη Θεοδώρα για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!


 

Η 𝘿𝙊𝙓𝘼 𝟮𝟬𝟭𝟲 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις αθλήτριες Μπεζυρτζή Μαρία και Εγγονοπούλου Δήμητρα για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!


 

Η 𝘿𝙊𝙓𝘼 𝟮𝟬𝟭𝟲 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις αθλήτριες Χατζηιωάννου Ασημίνα και Heghine Chopikyan για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!


 

Η 𝘿𝙊𝙓𝘼 𝟮𝟬𝟭𝟲 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις αθλήτριες Πουλιούδη Ελπίδα και Πουλιούδη Κατερίνα για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!


 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ