Ποδόσφαιρο Γυναικών: Προχωρούν οι ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ.

Προχωρούν οι ανανεώσεις στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Μαρία Ζώτου, Βάσια Γιαννακά, Γεωργία Χαλατσογιάννη, Νικολέτα Καλέση, Αναστασία Σιδηροπούλου, Χριστίνα Μπουρτούνη, Φένια Μάκρα, Ελπίδα Κατσάνου, Μαρία Μαυρίδου, Μορφούλα Κιουρεξίδου, Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς, Κατερίνα Ρουμελιώτη, Μαρία Μπασούρη.

Οι ανακοινώσεις:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Ζώτου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός, γεννημένη το 2003 και διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για τέταρτη χρονιά, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Ζώτου, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα για τέταρτη σεζόν. Ανυπομονώ να επιστρέψω σε κανονικούς ρυθμούς, ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στις νέες προκλήσεις που έρχονται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου για ακόμα μία χρονιά!».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Βάσια Γιαννακά, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα διεθνής μπακ, γεννημένη το 2004, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», ύστερα την περσινή εξαιρετική χρονιά, με την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Βάσια Γιαννακά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συνεχίζω να είμαι μέλος στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου για ακόμα μία χρονιά. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, και πολλές επιτυχίες για τον Σύλλογο μας».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Γεωργία Χαλατσογιάννη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα διεθνής μέσος, γεννημένη το 2005, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris, μετά την πολύ καλή παρουσία της την περασμένη σεζόν, η οποία συνέβαλλε στην κατάκτηση του 17ου Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Γεωργία Χαλατσογιάννη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχιστεί η συνεργασία μας για την επόμενη σεζόν, και ελπίζω σε ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!».

 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris,  ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Νικολέτα Καλέση, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα διεθνής με την Εθνική Νεανίδων μέσος, γεννημένη το 2004, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» μετά την περσινή κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Νικολέτα Καλέση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, γεμάτη επιτυχίες, και χωρίς τραυματισμούς. Καλή αρχή!».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αναστασία Σιδηροπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα χαφ, γεννημένη το 2005 και με ύψος 155cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περσινή πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ Morris με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Morris, η Αναστασία Σιδηροπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με μεγάλη μου χαρά συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Φέτος με ακόμα περισσότερη υπευθυνότητα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Γνωρίζοντας το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριες μου, θεωρώ ότι η σεζόν αυτή θα είναι πιο απαιτητική αλλά και ταυτόχρονα πιο αποτελεσματική. Τα όρια είναι για να ξεπερνάμε, και για αυτή την ομάδα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω!».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Χριστίνα Μπουρτούνη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα τερματοφύλακας, γεννημένη το 2000 και με ύψος 176cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris, ολοκληρώνοντας την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Χριστίνα Μπουρτούνη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι θα συνεχίσω για δεύτερη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου, και να προσφέρω ό,τι μπορώ στην ομάδα, ώστε να κατορθώσει τον μόνιμο στόχο της, τον πρωταθλητισμό!».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris,  ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Φένια Μάκρα, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα αμυντικός, γεννημένη το 2005 και με ύψος 162cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έτοιμη να «εξαργυρώσει» τις πολύτιμες εμπειρίες που συνέλλεξε την περσινή σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Φένια Μάκρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για ακόμα μία χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ, και θα αγωνιστώ ξανά με τον Δικέφαλο στο στήθος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Θα είναι μία ακόμα χρονιά με σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βελτιωθώ, και να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο την ομάδα μου. Εύχομαι υγεία, και καλή σεζόν για όλες τις συμπαίκτριες μου!».

 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελπίδα Κατσάνου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 2002 και με ύψος 170cm, θα βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό των «Ισόβιων Πρωταθλητριών» για δεύτερη συνεχή σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Ελπίδα Κατσάνου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα ήθελα να ευχηθώ μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία, και επιτυχίες!».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μαυρίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός, γεννημένη το 2006, είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κορασίδων της χώρας μας, και συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Μαυρίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ευχαριστώ πολύ αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο, που για εμένα είναι ευλογία να αγωνίζομαι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Γίνεται μία σοβαρή και επαγγελματική δουλειά από όλους. Είμαστε Οικογένεια και μέσα από αυτή την Οικογένεια βρέθηκε να φοράω το Εθνόσημο στην Εθνική Κορασίδων. Εύχομαι τίτλους και επιτυχίες στην Ευρώπη!».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μορφούλα Κιουρεξίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 2007, συνεχίζει στο ρόστερ των «Ισόβιων Πρωταθλητριών». Την περσινή περίοδο μάλιστα πέτυχε και το πρώτο της γκολ στην γυναικεία ομάδα, στην επικράτηση του ΠΑΟΚ Morris επί του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου με 0-9.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μορφούλα Κιουρεξίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φοράω για δεύτερη χρονιά τον Δικέφαλο στο στήθος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Στόχος μας να κάνουμε το επόμενο βήμα στην Ευρώπη, και να παίξουμε στην Ελλάδα ακόμα πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 2007 και με ύψος 172cm, προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στην γυναικεία ομάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα δουλέψω σκληρά για να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου!».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κατερίνα Ρουμελιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός, γεννημένη το 2007, με ύψος 160cm, και διεθνής με την Εθνική Κορασίδων, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Κατερίνα Ρουμελιώτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση συνεργασίας μου με την ομάδα που αγαπώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Επίσης ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες μου για την άψογη συνεργασία μας. Ευελπιστώ και την φετινή χρονιά να πάρουμε το Πρωτάθλημα, και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League, το οποίο αποτελεί και τον μεγάλο μας πόθο!».

 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μπασούρη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 1996 και με ύψος 165cm, ήρθε στον Δικέφαλο στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Έτσι, την φετινή περίοδο είναι έτοιμη για την πρώτη της «γεμάτη» σεζόν στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Μπασούρη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για ακόμα μία χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η σκληρή δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει και όλες οι παίκτριες μαζί με το προπονητικό τιμ δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να πετύχουμε τους στόχους. Εύχομαι μία αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ