Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ξεκινά γυναικεία ομάδα ο Ολυμπιακός

Δημιουργεί γυναικεία ομάδα ο Ολυμπιακός.

Ξεκινά τις διαδικασίες για τη δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» θα δημιουργήσουν νέα ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών, η οποία θα ξεκινήσει από τη Γ’ Εθνική.

Η σκέψη υπάρχει ήδη εδώ και πολύ καιρό, πλέον υπάρχει ήδη το πλάνο και γίνονται οι κινήσεις για τη δημιουργία του ρόστερ, αλλά και την επιλογή ατόμων για το τεχνικό επιτελείο. Ενώ θα αγωνίζεται στο γήπεδο του ΣΕΦ.

Με δεδομένη την παρουσία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα γυναικών, με στόχο φυσικά την άνοδο στην Α’ Εθνική, αναμένεται να αυξηθεί το επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο γυναικών και τη βελτίωση του ανταγωνισμού.

Σχετικές ενέργειες είχαν ξεκινήσει ήδη από την ανάληψη της προεδρίας του πειραϊκού συλλόγου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ είχε λειτουργήσει ομάδα σε επίπεδο ακαδημιών, ενώ υπήρχε συνεργασία μέσω των σχολών του Ολυμπιακού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ