Πολιτική Προστασία: Αναβολή όλων των αγώνων της Τετάρτης 26/1

Την απόφαση της αναβολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας στις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία. Αναβάλλεται και το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός.

Την αναβολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε η Πολιτική Προστασία.

Αυτό σημαίνει πως αναβάλλεται και το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός για το Κύπελλο, καθώς η ΕΠΟ κόντρα στη λογική το όρισε κανονικά, ενώ αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την ίδια μέρα. Παράλληλα, όπως φαίνεται, κανονικά θα διεξαχθεί το Λαμία-Άρης.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται:

Στην απόφαση «Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Παράλληλα, δεν θα πραγματοποιηθούν και τα Παναθηναϊκός–Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα (που είχε ήδη αναβληθεί) και Παναθηναϊκός–Τενερίφη για το Challenge Cup γυναικών, καθώς προέχει η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας αθλητών και φιλάθλων σε μια μέρα που έχει κηρυχτεί γενική αργία.

Λίγο αργότερα, υπήρξε και η αντίστοιχη ανακοίνωση από την ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 26.01.2022 αγώνα της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναιτωλικό.

Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή της απόφασης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία κηρύσσεται κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας περιοχών της επικράτειας για την Τετάρτη 26.01.2022 και προβλέπεται αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ν. Αιγαίου καθώς και στις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας της Περιφ. Στ. Ελλάδος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ