Premier League: Στο τέλος η Τσέλσι “σκότωσε” τη Λίβερπουλ

Στις καθυστερήσεις η Τσέλσι πήρε τη νίκη από τη Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-1 από την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι “μπλε” “χτύπησαν” στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον νεαρό ακραίο επιθετικό, Εστεβάο και πήρε μία τεράστια νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Καϊσέδο στο 14′, για να ισοφαρίσουν οι “Κόκκινοι” με τον Γκάκπο στο 64′.

Για τους πρωταθλητές ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα το τελευταίο επταήμερο σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον η ομάδα του Άρνε Σλοτ έπεσε από την κορυφή, όπου είναι μόνη της η Άρσεναλ.

Για τους Λονδρέζους η νίκη ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, μετά από το «χαστούκι» από την Μπράιτον στο ίδιο γήπεδο (3-1) και ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά το 1-0 επί της Μπενφίκα στο ίδιο γήπεδο στα μέσα της εβδομάδας, για το Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μπόρνμουθ-Φούλαμ 3-1 (78΄, 90+6΄ Σεμένιο, 84΄ Κλάιφερτ – 70΄ Σεσενιόν)

Λιντς-Τότεναμ 1-2 (34΄ Οκαφόρ – 23΄ Τελ, 57΄ Κούντους)

Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ 2-0 (38΄ Ράις, 67΄πεν. Σάκα)

Μάντσεστερ Γ.-Σάντερλαντ 2-0 (8΄ Μάουντ, 31΄ Σέσκο)

Τσέλσι-Λίβερπουλ 2-1 (14′ Καϊσέδο, 90’+6 Εστεβάο – 63′ Γκάκπο)

Άστον Βίλα-Μπέρνλι 5/10
Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας 5/10
Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 5/10
Γουλβς-Μπράιτον 5/10
Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Σίτι 5/10

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ