Πρέμιερ Λιγκ: Επεκτάσεις σε συμβόλαια που λήγουν ως το τέλος της σεζόν

Στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θα επιτραπεί να κάνουν βραχυπρόθεσμες επεκτάσεις συμβολαίων στους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Με τον σχεδιασμό της επανέναρξης του αγγλικού πρωταθλήματος να έχει ξεκινήσει, προέκυψε η ανησυχία σχετικά με τους παίκτες που θα έμεναν ελεύθεροι στο τέλος του Ιουνίου.

Η Πρέμιερ Λιγκ έδωσε λύση σε αυτό το πρόβλημα δηλώνοντας πως: “Συμφωνήθηκε ομόφωνα ότι οι σύλλογοι μπορούν να κάνουν επέκταση συμβολαίων στους συγκεκριμένους παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν”.

Επίσης ο γενικός διευθυντής της Πρέμιερ Λιγκ, Ρίτσαρντ Μάστερς, ανέφερε ότι: “Αυτό που αποφασίσαμε είναι το να εξασφαλίσουμε πως οι ομάδες θα ολοκληρώσουν την φετινή σεζόν με το ίδιο ρόστερ που είχαν και πριν την διακοπή”.

Οι σύλλογοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε συφμωνία με τους ποδοσφαιριστές για τις επεκτάσεις συμβολαίων μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ