Προσφυγή της ΠΑΕ Λαμίας κατά του Χακίμ Μαστούρ

Οι σχέσεις της ομάδας της Λαμίας και του Χακίμ Μαστούρ έχουν πολύ καιρό που δεν είναι καλές.

Η Φθιωτική ΠΑΕ αποφάσισε να γνωστοποιήσει την προσφυγή που κατέθεσε κατά του ποδοσφαιριστή, με σκοπό την λύση της συνεργασίας τους.

Ο Μαστούρ δεν έχει παρευρεθεί στις προπόνησεις της ομάδας από τον Δεκέμβρη και η Λαμία θέλει να επιτευχθεί επίσημα η λύση της συνεργασίας τους.

Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 κατέθεσε ενώπιον της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, Προσφυγή – Καταγγελία για τη μονομερή λύση του συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Hachim Mastour, λόγω της υπερημερίας του (αδικαιολόγητης απουσίας του) από τις υποχρεώσεις του έναντι της ΠΑΕ, από 29/12/2018 μέχρι σήμερα.

Η ΠΑΕ ζητεί τη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με υπαιτιότητά του για νόμιμη αιτία (σοβαρό λόγο) σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 11 του Κ.Ι.Μ.Π.

Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί η από τις 12/02/2019 εξώδικη όχληση προς τον ποδοσφαιριστή, στην οποία αυτός ποτέ δεν απάντησε, αν και αποδεδειγμένα έλαβε γνώση αυτής».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ