Πρώτη Ιουλίου η προετοιμασία του Παναιτωλικού με 32 παίκτες

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός γνωστοποίησε  τo πρώτο στάδιο της προπόνησης η οποία θα γίνει την Κυριακή 1 Ιουλίου στον Emileon το δεύτερο στάδιο θα γίνει από της 16 έως 29 Ιουλίου στο Πηλιο . Η προετοιμασία του συλλόγου θα έχει 32 παίκτες ανάμεσα τους και ο Ουίλιαν, οι οποίοι είναι οι έξης: Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Ηλ. Γιαννιώτης, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Μύγας, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χαντάκιας. Καθως και τα νέα πρόσωπα του «τίτορμου»  Κόκκορης , Αγρόδημος και Έρικσον. Αλλά και έξι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Την Κυριακή 1 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας και προπόνηση στο Emileon στις 7.00 το απόγευμα. Θα πάρουν μέρος οι ποδοσφαιριστές: Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Ηλ. Γιαννιώτης, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Μύγας, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χαντάκιας. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Κόκκορης, Αγρόδημος, που εντάχθηκαν πρόσφατα στην ομάδα μας. Ο Έρικσον θα επιστρέψει στο Αγρίνιο την Τρίτη. Όπως έχει ανακοινωθεί, στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20: Γεωργούσης, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας.

Ο Λουίτζι Τσέναμο αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο, στο οποίο επικεφαλής παραμένει ο προπονητής μας Τραϊανός Δέλλας, με συνεργάτες τον Βασίλη Μπορμπόκη (βοηθός), τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα (γυμναστής) και τον Αντώνη Τσάτσο (γυμναστής).

Από τη Δευτέρα, παράλληλα με τις προπονήσεις, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πήλιο όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας (από 16 έως 29 Ιουλίου), θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ