Πρόβλημα στην Μίλαν θετικός και ο βοηθός προπονητή

Η Μίλαν επιβεβαίωσε ότι ο βοηθός προπονητή, Τζιακόμο Μουρέλι βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορονοϊό, μετά τον Στέφανο Πιόλι.

Με την διακοπή για τις εθνικές ομάδες να βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά την επιστροφή αναμένεται ότι πολλοί παίκτες θα βρεθούν θετικοί στον Covid-19, παγκοσμίως. Στην Μίλαν κανένας παίκτης δεν διαγνώστηκε θετικός, παρά μόνο μόνο του προπονητή, Στεφάνο Πιόλι, που έκανε γνωστό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της το Σάββατο.

Ο 55χρονος δούλευε με τους παίκτες που δεν είχαν κληθεί στις εθνικές τους ομάδες και το Σάββατο στο rapid test που έκανε διαγνώστηκε θετικός. Χθες βγήκε θετικό και το μοριακό τεστ. Στην Μίλαν περίμεναν ότι ο Μουρέλλι θα αναλάμβανε την ομάδα για το παιχνίδι με την Νάπολι, αλλά σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα και αυτός έχει νοσήσει με covid-19.

Τα θετικά αποτελέσματα, επιβεβαιώθηκαν με δεύτερο μοριακό χθες. Ο Μουρέλλι βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ