Προβλήματα με τον νόμο για τον ΜακΜπέρνι

Ο 23χρονος επιθετικός πιάστηκε από την αστυνομία του Γκάρφορθ, να οδηγεί πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας, το πρωινό της 18ης Οκτωβρίου.

Δυστυχώς για αυτόν, δήλωσε αθώος στο δικαστήριο του Λιντς, κάτι που μπορεί να του βγει σε κακό, αφού ουσιαστικά αρνήθηκε την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο δικηγόρος του παίκτη, ανάφερε πως ο πελάτης του έχει καταναλώσει μόλις ένα ποτό. Από την πλευρά του το δικαστήριο ανταπάντησε, παρουσιάζοντας το έγγραφο που αποδεικνύει πως ο Σκωτσέζος έχει 53 μικρογραμμάρια αλκοόλ, ανά 100 mg ανάσας, με το όριο να είναι 35 mg.

Ο Σκωτσέζος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, ώστε να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του και να δηλώσει πως είναι αθώος. Η όλη διαδικασία κράτησε τρία λεπτά, με τον δικαστή να αναφέρει πως θα πρέπει να παρουσιαστεί ξανά στις 16 Μαρτίου του 2019, για την τελική εκδίκαση της υπόθεσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ