ΠΣΑΚ: Διαθέτει 20000 ευρώ για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση και πρωτοβουλία προχώρησε ο σύνδεσμος των καλαθοσφαιριστών ο οποίος προσφέρει 20000 ευρώ προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα μπάσκετ που έχουν διακοπεί.

Συγκεκριμένα ο ΠΣΑΚ προσφέρει αυτό το πόσο για την διενέργεια των πρώτων τεστ για τον Κορονοϊό με στόχο τη σταδιακή ομαλοποίηση της κατάστασης και την επαναφορά των ομάδων στα παρκέ, ενώ παράλληλα καλεί και όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Θυμίζουμε ότι όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ πλήν αυτού της Α1 ανδρών έχουν διακοπεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας!

Έτοιμος να κάνει την αντεπίθεση είναι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, βλέποντας τους… συμπαίκτες του να αδιαφορούν.

Πρόθεση του ΠΣΑΚ είναι εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, προκειμένου να επιστρέψουν οι παίκτες -αρχικά της Α2- στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Σύνδεσμος μας, είναι διατεθειμένος να βάλει ΜΟΝΟΝ για τους αθλητές, 20 χιλιάδες ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας, για τη διενέργεια των πρώτων τεστ.

Η συνεισφορά όμως του ΠΣΑΚ δεν αρκεί και όλοι οι φορείς πρέπει να δείξουν την ευαισθησία τους.

Όσοι πιστοί…προσέλθετε! Ενδιαφέρεστε;»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ