Roland Garros: Νικητής με επική ανατροπή ο Κάρλος Αλκαράθ

Επική ανατροπή από τον Κάρλος Αλκαράθ και δεύτερος σερί τίτλος στο Roland Garros

O Αλκαράθ επικράτησε μετά από 5 ώρες και 29 λεπτά – στον μεγαλύτερο σε διάρκεια τελικό στην ιστορία του τουρνουά στην Open Era – με 3-2 σετ (4-6, 6-7, 6-4, 7-6, 7-6) του Σίνερ.

Με αυτή τη νίκη, ο Ισπανός έφτασε τους πέντε τίτλους Grand Slam και υπέβαλε τον 23χρονο Ιταλό στην πρώτη του ήττα σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης.

Αν και βρέθηκε πίσω με δύο σετ και χρειάστηκε να σώσει τρία match points, ο  Κάρλος Αλκαράθ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να νικήσει τον Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιανίκ Σίνερ, σε έναν συγκλονιστικό τελικό.

Έτσι, σε ηλικία μόλις 22 ετών, κατέκτησε τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο του στο Roland Garros.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ