Ρόμα: Πωλητήριο σε Άντε Κόριτς & Γουίλιαμ Μπιάντα

Η Ρόμα έχει βάλει πωλητήριο στους Άντε Κόριτς & Γουίλιαμ Μπιάντα οι ομάδες που ενδιαφέρονται είναι από το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Τουρκία

Σύμφωνα με Ιταλικές πληροφορίες του Kingsport.gr οι Κόριτς και Μπιάντα ετοιμάζουν βαλίτσες για Βέλγιο, Ελλάδα ή Τουρκία.

Η Ρόμα έχει μακρά λίστα  παικτών που θέλουν να ξεφορτωθούν, μετά τη λήξη της μεταγραφικής προθεσμίας χθες το βράδυ έγινε αρκετά μικρότερη.

Τα μόνα ονόματα που παρέμειναν στη λίστα είναι αυτά των Άντε Κόριτς και Γουίλιαμ Μπιάντα – αμφότεροι έφτασαν στην ιταλική πρωτεύουσα το 2018 και δεν κατάφεραν ποτέ να ξεχωρίσουν από την πρώτη ομάδα.

Ο γενικός διευθυντής Τιάγκο Πίντο είναι αποφασισμένος να βρει λύση για τους δύο νεαρούς τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πίντο θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει συζητήσεις με βελγικούς, τουρκικούς και ελληνικούς συλλόγους, δεδομένου ότι το παράθυρο τους κλείνει στις 6, 8 και 15 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Ο Κόριτς έβλεπε την επιστροφή του στη Ζυρίχη τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν αρκετά γρήγορα. Στο μεταξύ, ο Γουίλιαμ Μπιάντα δεν κατάφερε να προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον σε αυτή την περίοδο.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ