Σανέ: «Ο Γκουαρντιόλα με επαναπρογραμμάτισε»

Έπλεξε το εγκώμιο του Γκουαρδιόλα ο Σανέ.

Ο Λιρόι Σανέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρώην προπονητή του στην Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Σανέ πέρασε τέσσερα χρόνια στην Σίτι, αλλά η αποχώρησή του δεν ήταν η ιδανική, αφού έμεινε για έναν χρόνο εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και στην συνέχεια ανακοίνωσε στην ομάδα πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει.

Μιλώντας όμως τώρα για τον χρόνο τους στους πολίτες και την επίδραση που είχε στο παιχνίδι του ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέφερε:

«Στο παιχνίδι θέσεων, στη γενική αντίληψη ολόκληρου του παιχνιδιού, στην τακτική συμπεριφορά τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά – ο Γκουαρντιόλα με επαναπρογραμμάτησε εντελώς. Είναι οι απλές κινήσεις που σε κάνουν να σκέφτεσαι, «Ω, ποτέ μου». Αλλά όταν τα εφαρμόσεις, συνειδητοποιείς πολύ γρήγορα ότι ο Γκουαρντιόλα έχει δίκιο. Αυτό που σε συμβουλεύει βοηθά πολύ, καθιστά το παιχνίδι ευκολότερο και γρηγορότερο. Η τακτική είναι το πιο σημαντικό για αυτόν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ