Σανίνο: «Πολλή δουλειά και λίγα λόγια»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα φάνηκε ο Τζιουσέπε Σανίνο, μετά την ήττα και από τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας.

Οι απουσίες που υπήρχαν στο κέντρο της άμυνας καλύφθηκαν και έγινε πολύ καλή δουλειά. Για τον προπονητή, χρειάζεται πολύ δουλειά και λίγα λόγια για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά απότελέσματα.

Όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε άλλη μια φορά για μια ήττα που κάναμε. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα Γιάννενα. Αλλά σήμερα η διαφορά είναι ότι δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου γιατί μπήκαν μέσα και πίεσαν τον εαυτό τους πάρα πολύ. Εκαναν πολύ καλή δουλειά, προσπάθησαν και η ομάδα ήταν πολύ καλή, παρ’ότι είχαμε πολλούς παίκτες οι οποίοι ήταν εκτός από ορισμένα παιχνίδια. Στην ουσία, απίζαμε με μόνο ένα σέντερ μπακ. Και με τα παιδιά που καλύψαμε αυτες τις απουσιες στο κέντρο της αμυνας κάναμε καλή δουλεία, παραπάνω από καλή δουλειά. Το ξέρω ότι ήταν δύσκολο όταν ήρθα στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι είναι δύσκολα γενικα τα αποτελέσματα που έχει η ομάδα. Πιστεύω στην δουλειά, που κανουμε. Υπάρχει μόνο ένας δρόμος, πολύ δουλειά και λίγα λόγια.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ