Μαουρίτσιο Σάρι: «Μεγάλο πρόβλημα να φύγει ο Σεσκ»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι με δηλώσεις του τόνισε πως ο Σεσκ Φαμπρεγας είναι σημαντικός για την ομάδα του και ότι θέλει να κρατήσει στο ρόστερ των μπλε τον Ισπανό.

Ο 32 χρόνος ασος συνδέθηκε με αρκετά σενάρια περί μετακόμισης του από το Λονδίνο διότι δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο ο Ιταλός προπονητής θέλει να τον κρατήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε αυτή την θέση έχουμε μόνο δύο παίκτες, τον Ζορζίνιο και τον Φάμπρεγας, οπότε για μένα θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να φύγει ο Σεσκ. Θέλω να μείνει, δεν ξέρω ποια θα είναι η τελική απόφαση του ίδιου και της ομάδας. Αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό και αν ο Σεσκ αποχωρήσει, νομίζω πως θα πρέπει να αγοράσουμε άλλον παίκτη και δεν είναι εύκολο, επειδή τεχνικά ο Σεσκ είναι πολύ σημαντικός παίκτης.

Και θεωρώ ότι στην αγορά είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του».

Ο Σάρι όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί με την πολιτική της Τσέλσι για την διάρκεια των συμβολαίων για τους παίκτες άνω των 30 είπε: «Εξαρτάται. Εξαρτάται στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά πιστεύω. Είναι ένας κανόνας και πρέπει να τον σεβαστούμε. Όπως ξέρετε πολύ καλά, το μεγάλο πρόβλημα είναι η διάρκεια των νέων συμβολαίων. Επειδή όπως γνωρίζετε, μετά το 30ο έτος της ηλικίας ενός παίκτη, οι ομάδες προσφέρουν μόνο έναν χρόνο ανανέωσης. Και για έναν παίκτη 31 ετών, είναι μεγάλο πρόβλημα να υπογράψει νέο συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο. Οπότε το πρόβλημα είναι μόνο αυτό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ