Συζητάει με την Κυβέρνηση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ΟΑΚΑ

Η διοίκηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού βρίσκεται σε επαφές με την Κυβέρνηση για την παραχώρηση του κλειστού «Νίκος Γκάλης».

Σε συζητήσεις με την Κυβέρνηση είναι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ. Τα κυβερνητικά στελέχη με τα οποία συνομιλούν οι πράσινοι δεν έχουν κανένα θέμα και βλέπουν θετικά αυτό το ενδεχόμενο.

Η ΚΑΕ θέλει να λύσει μια και καλή το ζήτημα με την έδρα της ομάδας μπάσκετ και επιθυμεί την ενοικίαση του γηπέδου για μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να μπορούν να γίνουν αλλαγές στους χώρους και να αξιοποιηθεί εμπορικά.

Στο γήπεδο του Ποδοσφαίρου και των ερασιτεχνικών τμημάτων στον Βοτανικό, στη Διπλή Ανάπλαση, μπορεί να γίνει η κατασκευής κλειστού μπάσκετ εκτός σχεδίου, ωστόσο το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα ήταν αρκετά πιο ακριβό και χρονοβόρο, ενώ παράλληλα θα υπήρχε και ο κίνδυνος προσφυγών από πολίτες στο Συμβούλιο της Επικρατείας, γι’ αυτό και το μπασκετικό τμήμα στράφηκε αλλού.

Στην περίπτωση του ΟΑΚΑ μάλιστα το κόστος συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι μεγάλο και η Κυβέρνηση δεν θέλει να μείνει χωρίς ενοικιαστή καθώς η ΚΑΕ ΑΕΚ θα μετακομίσει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών να είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά υπάρχει καλό κλίμα και αισιοδοξία ότι θα βρεθεί ο τρόπος να κλείσει η συμφωνία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ