Στην 4η θέση της βαθμολογίας είναι η Γιουβέντους, η Αταλάντα διέλυσε την Έμπολι.
Για την 26η αγωνιστική της Serie A, η Γιουβέντους νίκησε με 1-0 την Κάλιαρι και είναι στην τέταρτη θέση του πίνακα. Η «μεγάλη κυρία»έχει 49 βαθμούς, παίρνοντας προβάδισμα στη μάχη για τα εισιτήρια του Champions League της επόμενης σεζόν. Η Αταλάντα διέλυσε με σκορ 5-0 την Έμπολι και ανέβηκε στους 54 βαθμούς.
H Γιουβέντους καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερη και βρήκε δίχτυα γρήγορα με δράστη του Βλάχοβιτς στο 12’. Όσο περνούσαν τα λεπτά μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση χωρίς όμως να γίνει κάτι ουσιαστικό. Στην επανάληψη η Κάλιαρι προσπάθησε να πάρει μπαλιές στο χώρο του κέντρου και να βγει μπροστά αλλά η άμυνα της Γιούβε ήταν σε ετοιμότητα.Η Κάλιαρι βρίσκεται στη 15η θέση με 25 βαθμούς και ακόμη δεν έχουν «καθαρίσει» με την παραμονή.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική κόντρα στην Έμπολι που την φιλοδώρησε με πέντε γκολ (5-0). Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι μπήκε από νωρίς με διάθεση επιθετική.
Το 1-0 το έκανε το αυτογκόλ του Εμανουέλ Γκιασί στο 27’. Στο 33′, ο Ματέο Ρετέγκι έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.
Στην συνεχεία ήταν η σειρά του Αντεμόλα Λούκμαν να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ , με δύο τέρματα στο 43′ και το 55′ μετέτρεψε τη νίκη της Αταλάντα σε θρίαμβο. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Νταβίντε Ζαπακόστα στο 74’. Η Έμπολι πλέον έμειναν στους 21 βαθμούς και στη ζώνη του υποβιβασμού.