ΣΦ ΠΑΟΚ: «Την φετινή απονομή θα σας την κάνουμε εμείς»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΟΚ εξέδωσε μια φανερά οργισμένη ανακοίνωση που αφήνει αιχμές για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Ολυμπιακό.

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, οι σύνδεσμοι του δικεφάλου του βορρά τοποθετήθηκαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και την οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που αποφάσισε να μην λάβει απόφαση, να μην εξετάσει την ουσία της υπόθεσης, αλλά να αποδεχτεί το πόρισμα της στημένης επιτροπής των Αυγενάκη, Μητσοτάκη, και του πρωθυπουργού της χώρας Μαρινάκη, και παρά το γεγονός πως βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, είμαστε έτοιμοι και δηλώνουμε την πρόθεση μας να υποδεχτούμε μετά βαΐων και κλάδων την ομάδα του Έλληνα Εσκομπάρ, την πρώτη αγωνιστική των φετινών play off.

Αδιαφορούμε πλήρως για το αν το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο ή χωρίς, αδιαφορούμε πλήρως για τις προτροπές μιας απόλυτα εξαρτημένης κυβέρνησης, αδιαφορούμε πλήρως για τα διαγγέλματα του εντολοδόχου πρωθυπουργού και των όμοιων του.

Η ζωή μας είναι ταγμένη στα τέσσερα γράμματα, και καμιά πανδημία δεν είναι ικανή να μας αποτρέψει από την υπεράσπισή τους.

Απαιτούμε την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να υποδεχτούμε τις π… του πειραιά, όπως τους αρμόζει.

Την φετινή απονομή, θα την κάνουμε εμείς…».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ