Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στον ΟΦΗ.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα τον Τάσο Χατζηγιοβάνη από την Ομόνοια.
Ο 29χρονος διεθνής εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και επιστρέφει στη Super League ενισχύοντας σημαντικά τον ΟΦΗ.
Ο Χατζηγιοβάνης αποχώρησε από την Ομόνοια έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας στην Κύπρο, έχοντας ουσιαστική συμβολή στην κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της κυπριακής ομάδας σε 45 αγώνες σημείωσε πέντε γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ.
Παράλληλα πανηγύρισε με την Ομόνοια δύο προκρίσεις σε League Phase ευρωπαϊκών διοργανώσεων, σε Europa League και Conference League.
Ο 29χρονος άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το 2016 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2022. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τουρκία με Ανκαραγκιουτσού και Εγιουσπόρ, ενώ επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, πριν μετακομίσει στην Κύπρο και την Ομόνοια.
Με την προσθήκη του Χατζηγιοβάνη, ο ΟΦΗ αποκτά έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος έχει φορέσει 15 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, επιστρέφει πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αποτελέσει μία ακόμη λύση στην επιθετική γραμμή των Κρητικών.
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Τάσου Χατζηγιοβάνη, από την Ομόνοια Λευκωσίας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2027.
Ο 29χρονος επιθετικός (γενν. 31/5/1997, Μυτιλήνη) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας (2022). Με τους «πράσινους» μέτρησε συνολικά 167 συμμετοχές (εκ των οποίων οι τέσσερις στο UEFA Europa League) και 17 γκολ. Μετά την θητεία του στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε στην Τουρκία, αρχικά για την MKE Ankaragucu (71 συμμετοχές, 7 γκολ) και στη συνέχεια για την Εγιούπσπορ (6 συμμετοχές), από την οποία παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Αστέρα AKTOR (12 συμμετοχές, 2 γκολ).
Με την Ομόνοια Λευκωσίας κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου (2025-26), έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας πρόλαβε να αγωνιστεί σε έξι επίσημες αναμετρήσεις προκριματικών Champions League και Europa League, στο πρωτάθλημα και στο Super Cup.
Έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ανδρών (15 συμμετοχές) και την Κ21 (12 συμμετοχές).
Τάσο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ»!